Onze diensten

Alle werken worden uitgevoerd door onze eigen teams. Van afbraak tot afwerking
en alles daar tussenin: onze vakmensen zijn complementair en dat merk je aan
het kwalitatief eindresultaat. Als geregistreerd aannemer werken we immers elke
renovatie tot in de puntjes af!

Inhouse expertise op elk vlak

Na 30 jaar in het vak durven we onszelf gerust expert in renovaties te noemen. We adviseren en sensibiliseren over normen, van S-peil tot EPC, zodat klanten weten welke mogelijkheden er zijn en waaraan hun woning moet voldoen. Vandaag én morgen!

Ook tijdens de werken zelf blinkt Team RenoCovico uit in vakkunde. Alles wordt uitgevoerd door onze eigen mensen die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Van afbraakwerken over sanitair tot elektriciteitswerken en afwerking … als erkend aannemer staan we garant voor een kwalitatieve uitvoering!

Algemene verbouwingsprojecten

Met RenoCovico verzorgen we renovaties over heel België. We luisteren naar jouw wensen en denken mee over de ideale aanpak voor je woning. Omdat we niet houden van half werk, staat transparante communicatie centraal. Wij vertellen eerlijk welke achterliggende werken moeten gebeuren, van leidingen vervangen tot isoleren, allemaal volgens de geldende – en toekomstige – normen. Zo is de woning niet alleen esthetisch mooi, maar zit je ook goed voor een mooie toekomst! Alle werken worden uitgevoerd door onze eigen teams. Van afbraak tot afwerking en alles daar tussenin: onze vakmensen zijn complementair en dat merk je aan het kwalitatief eindresultaat. Als geregistreerd aannemer werken we immers elke renovatie tot in de puntjes af!

Herstellingen

We zijn ook je aanspreekpunt om bepaalde ruimtes te renoveren.
De keuken of enkel de slaapkamers vernieuwen? We zetten onze expertise er graag voor in!

Totaalrenovatie

Opsplitsen in deelcontracten
Deze optie biedt het beste van twee werelden!

Op termijn realiseren we de totaalrenovatie, vandaag
splitsen we die op in deelcontracten die behapbaar
blijven voor jouw budget.

Ontvang subsidies

Voor uw renovatie zijn er tal van premies voorhanden.

Wacht niet langer om samen uw droomwoning te realiseren!

De beloftes van RenoCovico

1

Geregistreerde aannemer: erkend in klasse 4

2

Forfaitaire prijs: geen extra kosten

3

Transparantie: duidelijke offertes en contracten

4

Eigen team: snelle en kwalitatieve uitvoering

5

Gemoedsrust

Groep Covico

Covico Energy maakt deel uit van Groep Covico.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!

Wij verhuren gasketels volgens een all-informule en leggen ons ook toe op duurzame technieken. Van zonnepanelen met thuisbatterij tot warmtepomp, wij zijn het aanspreekpunt.

Als projectontwikkelaar creëren we kwalitatieve woningen. Van nieuwbouw tot renovatieproject en van eigen thuis tot investeringspand, je vindt de ideale vastgoedpartner in Covico Vastgoed.